Zabeleži sve svoje bitne trenutke uz mega kameru Xiaomi 12T telefona

Zabeleži sve svoje bitne trenutke uz mega kameru Xiaomi 12T telefona

Xiaomi 12T serija konačno je stigla na srpsko tržište! Dugoočekivani flagship uređaji koji između ostalog donose i sistem kamera od čak 200 MP, premijerno su predstavljeni ove nedelje, na radost svih fanova ovog globalnog brenda u Srbiji. Tokom perioda pretprodaje cena za Xiaomi 12T iznosiće 59.999 RSD, što je značajna ušteda u odnosu na redovnu cenu od 72.999 RSD. Sa druge strane, Xiaomi 12T Pro koji donosi sistem kamera od čak 200MP koštaće 83.999 RSD za verziju 8+256 GB, dok je redovna cena 96.999 RSD. Isti model će takođe biti dostupan i u verziji 12+256GB i to isključivo u Xiaomi store maloprodajama po ceni od 91.999 RSD, a nakon perioda pretprodaje cena će biti 104.999 RSD.

Osim popusta od 13.000RSD, tokom akcije svi kupci imaju priliku da uz ovaj sjajan model telefona na poklon dobiju i Mi pametnu grejalicu S, kao i dodatnu zaštitu ekrana u periodu od 6 meseci i besplatnu YouTube Premium pretplatu u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na Xiaomi store stranici, a ponuda važi kod sledećih partnera: Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia, CT Shop, Dr Techno, kao i kod operatera A1 i Yettel.

Novi modeli Xiaomi 12T serije imaju profesionalne kamere koje su u mogućnosti da zabeleže fotografije izuzetnog kvaliteta. Model Xiaomi 12T Pro ima sistem kamera od čak 200 MP. Kamera poseduje odlične performanse za noćne fotografije, kao i izuzetno brzo fokusiranje. Sve to, zajedno sa nizom drugih optimizacija, omogućuje da zabeležite sve do najsitnijih detalja bez gubljenja fokusa čak i u uslovima slabog osvetljenja ili kada se objekat na slici pomera velikom brzinom. Uz veliku površinu senzora kamere ovi modeli su takođe sjajni i za portret fotografije gde postižu odličan kvalitet i nivo detalja. Xiaomi ProCut i Ultra burst opcije omogućuju da sve što uslikate ili snimite izgleda kao da je zabeleženo profesionalnom kamerom. A uz podršku za 8K video u punoj rezoluciji, Xiaomi 12T Pro će se pobrinuti da kreirate i savršen video sadržaj.

Xiaomi 12T, koji je poput ostalih modela na sniženju od čak 13.000 RSD, ima trostruki sistem kamera: primarnu kameru koja je na nivou profesionalne sa neverovatnih 108 MP, širokougaonu kameru od 8 MP, kao i makro kameru od 2 MP. Ono što doprinosi izvanrednom korisničkom iskustvu jeste i to što Xiaomi 12 serija uključuje MIUI 13 operativni sistem, koji donosi brže skladištenje, veću efikasnost pozadinskih procesa i duži vek trajanja baterije. Nove funkcije takođe uključuju i Xiaomi Liquid Storage, kao i funkcije Focused Memory i SmartBalance.

Pored neverovatne kamere, ono što  ističe 12T Pro u odnosu na tržišnu ponudu jeste Snapdragon procesor proizveden uz pomoć TSMC tehnologije od 4nm koja značajno poboljšava performanse u odnosu na prethodne serije i smanjuje potrošnju energije uređaja za trećinu, dok Xiaomi 12T poseduje MediaTek Dimensitiy 8100-Ultra čip koji je izgrađen na 5nm TSMC proizvodnom procesu. 12T Pro takođe ima sjajan sistem za hlađenje koji obezbeđuje odličnu energetsku efikasnost, pa korisnik ne mora da brine o pregrevanju. Nova struktura GPU-a kojom je čip unapređen povećava performanse i energetsku efikasnost do 30% u poređenju sa prethodnikom.

Kada je u pitanju baterija, Xiaomi 12T serija nudi neverovatnu autonomiju i brzinu punjenja, čak i među flagship modelima ovog brenda koji su poznati po izdržljivoj bateriji. Oba telefona poseduju bateriju velikog kapaciteta od 5.000 mAh i tehnologiju HyperCharge od 120W, koja omogućava punjenje telefona za samo 19 minuta, posle čega možete koristiti telefon impresivnih 13,5 sati. Uz to telefon poseduje i Adaptive Charge funkciju koja se prilagođava svakodnevnoj rutini punjenja.

Samo do 23. oktobra možete iskoristiti pretprodajnu ponudu i kupiti izvanredne Xiaomi 12T i 12T Pro uređaje koji će obogatiti vašu svakodnevicu i omogućiti vam da prikažete svoju kreativnost na najbolji mogući način. Upoznajte iz prve ruke jedan od najviše očekivanih telefona u ovoj godini i otkrijte neverovatan svet Xiaomi inovacija.