Beograđanima tokom vikenda održana edukacija o oralnoj higijeni

Beograđanima tokom vikenda održana edukacija o oralnoj higijeni

Poslednji Curaprox karavan održan je tokom vikenda u Beogradu, sa ciljem da informiše i edukuje građane o pravilnoj nezi zuba i desni. Osim što su dobili najvažnije savete u vezi sa oralnom higijenom, posetioci Curaprox karavana imali su priliku i da se zabave i osvoje brojne nagrade.

Nakon Niša, Kragujevca, Čačka i Novog Sada, interaktivan Curaprox karavan posetio je i našu prestonicu, a svi građani koji su vikend proveli na Adi Ciganliji slobodno vreme su iskoristili ne samo da se zabave, već i da otkriju najvažnije informacije o adekvatnoj higijeni i nezi zuba. Kroz zabavne edukacije, stomatolozi su otkrili mnogo korisnih saveta među kojima je bila i najbolja i najpravilnija tehnika pranja zuba, a posetioci koji su prošli edukaciju dobili su Curaprox poklon.

Još jedna od zanimljivih aktivacija koja je privukla pažnju prolaznika bio je točak sreće koji su mogli da zavrte svi oni koji su u okviru karavana kupili bilo koji Curaprox proizvod u iznosu od 2.000 dinara.

S obzirom na to da mnogo građana naše zemlje i dalje nije svesno važnosti adekvatne oralne higijene, ne samo za zdravlje zuba i desni, već i celokupnog organizma, Curaprox karavan bio je idealna prilika da se skrene pažnja na ovu važnu temu. Tako, i deca i odrasli su se kroz zanimljive aktivacije podsetili koliko je bitno posećivati stomatologe, voditi računa o nezi zuba, ali i stalno imati na umu da je prevencija ključna u održavanju zdravog osmeha.

Zahvaljujući kvalitetu i efikasnosti svojih proizvoda, Curaprox se već godinama unazad prepoznaje i izdvaja kao brend zaslužan za pružanje najbolje oralne higijene. Ovo je ujedno i razlog zbog čega je uvek prvi na listi preporuka svih stomatologa.

Svesnost značaja oralne higijene, uz odabir proizvoda koji vašim zubima pružaju najbolje, siguran su put do zdravog osmeha.