Ultra-tanak i ultra-moćan – Huawei nova 12s impresionira u svakom pogledu

Ultra-tanak i ultra-moćan – Huawei nova 12s impresionira u svakom pogledu

Najnovije izdanje Huawei nova serije korisnicima donosi više inovacija nego ikada pre. Huawei nova 12s, model koji predvodi ovu seriju, kreiran je prema „Super Slim, Super Selfie“ filozofiji, pa je u skladu s tim obradovao korisnike revolucionarnom prednjom kamerom i dizajnom koji donosi savršeni spoj estetike i tehnologije. Kada se tome doda i impresivna baterija, kao i ultra-tanka i lagana izrada uređaja, postaje kristalno jasno zašto je Huawei nova 12s prava zvezda ovog leta.

Zadivljujući ultra-tanki dizajn

Uređaji iz Huawei nova serije poznati su po tome što uvek obraduju korisnike odvažnim bojama koje privlače pažnju. Huawei nova 12s nastavlja tu tradiciju, pa stoga uz minimalističku crnu donosi i plavu nijansu, koja se pritom ističe i jedinstvenom teksturom na zadnjem panelu. Tu je takođe i Star Orbit Ring dizajn oko zadnje kamere, koji je inspirisan zvezdanom estetikom i ističe se blistavom metalnom teksturom.

Sofisticiranom izgledu posebno doprinosi ultra-tanki i ultra-lagani dizajn, zahvaljujući kojem će se uređaj lako uklopiti uz ležerne letnje autfite i stati čak i u najmanje torbice. Takođe, hardver je kreiran tako da se ergonomski prilagođava dlanu, pa je Huawei nova 12s model izuzetno udoban za nošenje i korišćenje.

Svaki selfi postaje umetničko delo uz prednju kameru od 60 megapiksela

Sa rastom popularnosti video formata, prednja kamera je postala najvažnija karakteristika telefona za sve kreativce, kao i za korisnike koji jednostavno žele da zabeleže i podele sve važne trenutke. Pažljivo osluškujući potrebe korisnika, Huawei je sa Huawei nova 12s modelom lansirao širokougaonu prednju kameru koja poseduje rezoluciju od impresivnih 60 megapiksela. Zahvaljujući ovim vrhunskim mogućnostima kamere, vaši selfiji će zablistati u punom sjaju, a na grupnim fotografijama ćete bez problema uhvatiti celo društvo.

Funkcije prednje kamere su komplementarne sa zadnjom kamerom, koja se sastoji iz Ultra Vision kamere od 50 megapiksela i Macro kamere od 8 megpiksela. U sinergiji, ove dve kamere garantuju savršene fotografije u najrazličitijim scenarijima, od svakodnevice u gradu do trenutaka za pamćenje na putovanju.

Izađite iz svoje zone komfora uz Huawei Watch Fit 3 i AppGallery

Avanturistički duh i stalna potraga za novim izazovima čine ključne principe na kojima se zasniva Huawei nova serija. Upravo iz tog razloga, Huawei nova 12s se savršeno slaže sa pametnim satom Huawei Watch Fit 3, a ova kombinacija uređaja je sve što vam je potrebno kako biste svaki letnji dan učinili nezaboravnim. Huawei Watch Fit 3 donosi savršeni sistem za praćenje fitnessa i zdravlja, a uz brojne sportske režime nema sumnje da ćete otkriti fizičku aktivnost u kojoj ćete uživati tokom letnjih dana.

A ako želite da ovu fantastičnu kombinaciju uređaja podignete na još viši nivo, ne smete propustiti novitete koje donosi AppGallery. Zahvaljujući unapređenjima softvera, preuzimanje aplikacija sa ove prodavnice je lakše, brže i sigurnije nego ikada ranije. Takođe, tu su brojne aplikacije uz koje ćete lako ostvariti svaku svoju zamisao – od uređivanja fotografija, plaćanja i navigacije, do praćenja fizičke aktivnosti u sinhronizaciji sa pametnim satom.

Mogućnosti koje ovog leta donose Huawei inovacije su neograničene, a sada je idealan trenutak da se i sami uverite u to, zbog specijalnog sniženja koje je Huawei pripremio za ovo leto! Svi satovi iz Huawei Watch Fit 3 serije su do 15. avgusta na sniženju i do 26% u slobodnoj prodaji i kod operatora, zato iskoristite ovu sjajnu priliku da upotpunite uživanje u letu njihovim fenomenalnim funkcijama.